02-11-2017

bouwverslag grijpkranen 'lucky cranes American Grab'


Deze Lucky Cranes 'American Grab' heb ik al een keertje eerder gebouwd (zie hier een oude foto) in 2008. Bijna tien jaar geleden dus. Inmiddels is mijn bouwstijl veranderd en geprofessionaliseerd en de versie uit 2008 aardig verkleurd dus het was de hoogste tijd voor een nieuwe versie. Na het opzoeken van alle oude foto's en het maken van alle decoraties ben ik begonnen met het maken van bouwtekeningen. 
 

Na het maken van de bouwtekeningen ben ik gestart met het overtekenen op een polystyrolplaat (dat is die witte plastic plaat waarmee ik alles bouw). Daarna zijn alle onderdelen uitgesneden.

 
Hier zie je het dak en de vloer en loopvloer liggen.

 
Het dak waar later aan de zijkant de decoraties op komen.


Alle onderdelen zijn in en op elkaar geplakt. Daarna heb ik alles wit gespoten.
 


De spelkasten van deze Lucky Cranes. Het was erg veel werk om alle ramen uit te snijden met een klein en scherp mesje. Dit heeft mij bijna een hele zondag gekost.


De decoraties zitten op het dak. Daarna zijn de spelkasten op de vloer geplaatst.


Het eindresultaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je een vraag of een leuke opmerking?
Plaats het in het reactieformulier!