10-12-2016

Alles voor de kerst op de modelbaan

Busch

Kerstmarkt


Met bovenstaande bouwpakket van Busch ( Busch 1059 - Weihnachtsmarkt) bouw je een gezellige en sfeervolle kerstmarkt in H0 1:87. In het pakket zitten viertal houten hutjes die je zelf in elkaar moet zetten. Je kunt kiezen uit meerder decoraties zoals een 'Bratwurst'-kraampje of een 'Reibekuchen'-kraampje. Daarnaast zitten veel kleine en leuke details bij zoals tafeltjes, kratten en een kerstbomenverkoper met kerstboompjes. En natuurlijk ook reclameborden, diverse gereedschappen, vuilnisbakken en een sneeuwpop. Kortom: een super pakket voor de decembermaand!


Versiering

Ook is het mogelijk om kerstversiering boven de straten te hangen met het Busch Weihnachtsschmuck (Busch 1061) pakket. De set bevat decoratieonderdelen om boven de winkelstraten te hangen met o.a. slingerssneeuwvlokken en sterren.Kerstboom

Busch heeft ook een paar leuke kerstbomen in haar collectie. Onder andere een kerstboom met cadeautjes. De set bevat een kleine kerstboom met gouden ballen en gouden ster als piek en 25 pakketjes. (Busch Weihnachtsgeschenke-Set 1140)


Maar ook een kerstboom met verlichting en sneeuw (Busch Beleuchteter Weihnachtsbaum mit Schnee 5411)


Preiser

Bij een kerstmarkt hoort natuurlijk ook een kerstman en kerstvrouw. Die twee heeft onder andere Preiser in het assortiment (Preiser 29029 Weihnachtsmann en Preiser 29028 Christmas Girl mit gabensack). Te koop als losse figuren:


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je een vraag of een leuke opmerking?
Plaats het in het reactieformulier!